A girl that live in her world ♥ +Follow | Dashboard
What's mine is mine.
Diaries ~~ Herself ~~ Mine ~~ Shout



♥ Pejamkan Matamu
Saturday, 23 June 2012 • 03:22 • 0 comments

Assalamualaikum... Tiba tiba rasa nak update blog walaupun sepatutnya sekarang aku dah tidur. Hm, mata tak mahu lelap. So I decide to update my blog. Malam nih aku kesunyian... Danial dah tidur dulu. Dia memang macam nih. Tak apa, awak penat kan? Sekarang nih mesti awak tengah tidur lena yang teramat kan.




Actually, aku baru lepas on the phone dengan Rabie Aunie. This is for the first time we talk through the phone. Selalunya kiteorang hanya skype. You know what? Dia nih brutal actually tapi bila dengar suara dia tak macam brutal. Hahahaha. I'm sorry, Aunie!! Hikhik n.n

Petang tadi gaduh sekejap dengan Danial. Awak, saya bukan marahkan awak. Saya cuma........... Takut kehilangan awak. Takut awak ada perasaan dengan Ex awak. Awak kan menyanyi dengan dia. Just that saya takut. Tapi awak cakap " Jangan takut. Saya sayang awak sangat. " " Tiada perempuan yang boleh tandingi awak. " Saya harap ianya betul & saya percayakan awak. 

Ehem ehem *cough*. Sila abaikan apa yang aku taip dekat atas. Itu antara aku dengan si dia yang bakal menjadi imamku suatu hari nanti. Insha-Allah....... Apabila tibanya masa nanti. I really hope he will be the last one, Ya Allah. Selagi aku mampu bertahan, aku akan pertahankan hubungan ini. Amin ya rabbal alamin.




I think I should sleep right now. Nanti pukul 4 pagi kena kejutkan si Danial. Nanti dia mengamuk macam " Boss Monyet ". Awak suka panggil saya " Monyet ". Entah kenapa lahai. Bila dengar lagu nih, saya terasa rindu gila dekat awak............ Hahahahaha. Abaikan apa aku tulis. Now, month of Sya'ban. Tak lama lagi nak hadapi Spm. Assalamualaikum. Lots of love, Reen ♥


GirlBehindTheScenes 




Older Post | Newer Post