A girl that live in her world ♥ +Follow | Dashboard
What's mine is mine.
Diaries ~~ Herself ~~ Mine ~~ Shout



♥ One Month
Friday, 3 February 2012 • 17:08 • 0 comments



Hello ebelibadyy! Okay penat gila semenjak bergelar pelajar Tingkatan 5. Kerja sekolah kemain belambaknyaaa. Masya-Allah rasa macam nak pengsan memikirkan perkara sekolah. Disebabkan semua itu aku dah tak ada masa untuk update blog aku nih :'/ Okay cukup-cukup. Title kali nih ialah " One Month ♥ " Faham tak faham tak? Okay eksaited pulok aku. Korang nak tahu ke? Mungkin tak penting bagi korang, tapi bagi aku ianya penting.

Alhamdulillah sangat kerana hubungan aku dengan Danial sudah pun sebulan. Mesti korang cakap " Eleh baru sebulan jeh punn ". Betul tak? Hihihihi :P Sebulan ke tidak bagi aku ia tetap penting. Kiteorang tak pernah berjumpa dan bertentang mata. Eceh ayat nak hiperbola jeh. Kami hanya bertemu di Skype sahaja. Itu yang mampu tapi kalau boleh one day aku boleh meet dia. Insyaallah satu hari nanti kan Danial?

Hubungan kiteorang selalu diuji kerana jarak kami yang jauh. Jauhnya kan kan? Alaaa, Seremban dengan Klang jeh pun. Kalau gaduh mesti pasal benda remeh temeh. Antaranya jealous. Itu memang takkan pernah tak berlaku kan dalam setiap pasangan yg bercinta? Aku nih sensitif, sikit terasa menangis. Yeah cemburu? Aku kuat cemburu bukan sebab apa. Dia kan jauh itulah sebab aku macam nih. Yeah aku memang macam budak-budak kecil padahal dah 17 tahun -.-

Danial, terima kasih sangat sebab pada tarikh 3 Februari awak buat saya nangis. Hahaha boleh pulak kite gaduh kan? Maafkan saya tapi apa awak cakap tuh kalau perempuan lain pun sakit hati dengar :'D Bukan saya seorang jeh tahu? Maafkan saya eh sebab malam tuh saya betul-2 tengah tension. Banyak benda bermain di fikiran saya. Bila awak cakap macam tuh terus mengalir air mata tahu? Awak suka buat saya menangis! Jahatnyaaaaaaa awak :'P

Ehem ehem. Danial saya nak awak tahu saya sayangkan awak sangat-sangat tahu? Walaupun kita jauh, saya harap ia tak menjadi penghalang untuk hubungan kite terus kekal. Amin! Happy Monthsery Danial Afif ♥ Saya tak harapkan hubungan kita sebulan jeh. Tapi saya mengharapkan ianya kekal hingga akhir nyawa. Ya I know, jodoh di tangan Allah Swt. Tapi tak salahkan kalau kita cuba pertahankannya? Insyaallah awak :') Dengan keikhlasan hati serta niat kita, Insyaallah awak. Tak ada perkara yang mustahil di dunia nih.

Sekali lagi terima kasih sebab melayan kerenah saya yang macam budak kecil nih. Suka cembeng jeh bila gaduh dengan awak. Hihi. Saya bukan apa awak, cuma risaukan awak. Itu sahaja. Saya cuma takut kehilangan awak tahu tak? Awak dan saya sangat berbeza tahu tak. Awak lebih tinggi kedudukan status daripada saya. Saya takda apa pun. Yang saya cuma ada hati dan maruah diri saya :') Maafkan saya eh sebab saya tak mampu untuk jadi yang sempurna buat awak. Yeah saya tak mampu! Saya seorang insan lemah yang diciptakan oleh Allah Swt untuk menghadapi kehidupan. Ada kaitan ke? Hihihi :'P

Saya nak awak tahu setiap hari saya rindukan awak. Tak pernah habis perasaan rindu tahu? Ingat awak sorang jeh rindu :P Hihihi. Saya akan cuba jadi yang terbaik buat awak. Saya akan cuba faham awak. Saya akan cuba dan terus cuba tapi maafkan saya andai satu hari saya tak mampu kawal perasaan saya sebab setiap manusia mempunyai perasaan. Tipulah kalau tak ada manusia yang tak ada perasaan kan? Lagi satu promise eh jangan tinggalkan saya? Jangan curang dengan saya? Tolong jaga hati saya dengan baik eh :'D Hihi.

Akhir kata, saya nak minta maaf andai selama nih saya pernah buat awak terasa dengan sikap saya. Maafkan saya eh Danial? Dalam hati saya hanya ada awak sahaja. No one can replace you in my heart and I want you to know that you are everything to me. I wish I can hug you kiss you but not now. Marry me first! Hihi :P Kay saya tahu saya banyak bebel. Hahahaha orang baca pun nanti mesti tergelak-gelak. Okay I have to go! Tusyen sedang menanti. Mama pun dah mula membebel dah. Adoi sakit telingaaaa lah, Mama nih. No matter what, I love you Danial Afif Kamarul Bahrin ♥ Assalamualaikum.


GirlBehindTheScenes 




Older Post | Newer Post